Freestyle voetbal shows

Een Freestyle voetbal show is zeer populair en kan bovendien aan een thema gekoppeld worden. Een echt spektakel voor het oog !

Pole Soccer

“Net als vroeger op straat verdedig je je paaltje, maar intussen loer je doorlopend op kansen om de paaltjes van je drie tegenstanders omver te schieten.”

Streetsoccer workshop

Wij leren de deelnemers in een leuke workshop van 30 of 60 minuten tal van streetsoccer tricks aan en dit op een superleuke en innovatieve manier !

Voetbal feestje

Een verjaardag of communie op komst, en u wilt eens iets speciaal voor uw kapoen?
Dan is het SSB team daar om aan uw wensen te voldoen !

De mogelijkheden zijn onbeperkt en wij garanderen dat we er een onvergetelijke dag van maken.

Panna games

Zoekt u spectaculaire randanimatie? dan zijn de Panna games ideaal, een professionele panna speler neemt het dan op tegen mensen uit het publiek.

Zowel jong als oud vinden dit fantastisch, bal door de benen? dan is het aan de volgende !

Streetsoccer demo games

Ons SSB team neemt het op tegen de aanwezigen in ‘games’ van 3vs3

Het team dat 3x een doelpunt maakt wint.
Wij laten in deze korte wedstrijden buiten doelpunten ook onze allermooiste kunstjes zien, u kan ons inhuren voor een halve of hele dag.

School/club concept

Speciaal voor scholen en clubs !

SSB werkt dag in dag uit met kinderen en dat is duidelijk te merken wanneer wij langskomen, jongens of meisjes.. wij garanderen u dat iedereen onze activiteit zal verlaten met een grote smile op het gezicht !

Pretpark concept

Onder constructie

Activiteitenpakket / TOUR

Wilt u gerust zijn, wetende dat elke act die gebracht zal worden de absolute top is in welke urban sport dan ook.. of wilt u een activatie doen voor uw merk/bedrijf doorheen het land? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen stellen wij een pakket op dat op maat gemaakt is voor uw bedrijf