Een woordje uitleg over onze eerdere ervaring met klanten

Xtreme Xperience

Concept: Pakket deal + Pole soccer

Een XTREME Sports festival in Boom, en wat voor 1 ! Duizenden mensen zakte af om te proeven van de gekste sporten. SSB was natuurlijk met zijn beste artiesten aanwezig om er een ‘sport’ feestje te bouwen !

ZOT DAY Brussel

Concept: Pakket deal

ZOT Day is een extreme sports festival in het hartje van Brussel, uiteraard kon de SSB crew daar niet ontbreken, met spetterende freestyle shows en panna games hebben we Brussel op zen kop gezet !

Wereldhaeve

Concept: Freestyle shows

Wereldhaeve Belgium is een shopping-keten en wou met het EK Voetbal 16 iets extra te bieden hebben voor hun klanten. Het SSB team was dus zo actief in shopping centers van Kortrijk, Doornik en Genk. en dit elk 3x !

PEPSICO BENELUX

Concept: Brand Activation/Roadshow/Freestyle Shows

Pepsi Benelux ging de straat op met een sampling team en tal van SSB Freestyle voetballers, op maar liefst 45! locaties doorheen Belgie en Nederland kon je proeven van Pepsi én van onze kwaliteiten

JUPILER PRO LEAGUE

Concept: Totaalpakket

Technisch directeur van de KBVB Chris Van Puyvelde werkte samen met Yannick Arnoets 2 jaar lang aan het project “Where soccer meets the street” Dit ging door op de velden van KVC Westerlo. Klik hier voor de aftermovie

BELGIUM'S GOT TALENT

Concept: Freestyle Shows

Streetsoccer Belgium bereikte met freestylers Thomas en Martijn de halve finale van Belgium’s got talent. Belgie leerde kennismaken met Freestyle voetbal shows !

SONY

Concept: Brand activation/Roadshow/Freestyle shows

SONY wou intern hun personeel opleiden en hun laten proeven van de nieuwste snufjes. 2X Raden op wie ze het mochten uitproberen !

EUROPEES PARLEMENT

Concept: Street demo games

Tijdens de opendeurdag van het Europees Parlement kreeg SSB de opdracht om de duizenden wachtende mensen te animeren met spectaculaire 3vs3 wedstrijdjes. Iedereen kon het opnemen tegen ons ‘dream team’

VERSUZ

Concept: Freestyle shows

Discotheek Versuz vroeg aan SSB om via podiumshows het publiek te animeren vanwege het thema EK Voetbal

ORANGE

Concept: Freestyle Shows

Orange liet Kevin De Bruyne naar hun hoofdkantoor komen voor een meet & greet. SSB liet de wachtende mensen even vergeten waarom ze stonden te wachten door middel van spectaculaire shows

BLOSO

Concept: Panna games

BLOSO (Sport Vlaanderen) wou een echte trekpleister hebben op hun sportmarkt in Diest. Ons team daagde elke voorbijganger uit voor een spannende wedstrijd 1vs1, wat een sensatie !

BRUSSELS AIRLINES

Concept: Panna games

Brussels Airlines stelde hun vliegtuig voor de Rode Duivels voor aan hun trouwste supporters in stijl ! Onze professionele panna spelers namen het op tegen de Duivels fans rond het fantastische “Trident” vliegtuig

HUAWEI

Concept:

ALLIANZ

Soort animatie: Freestyle Shows

Allianz wou tijdens de fandag van RSC Anderlecht nét dat tikkeltje meer brengen dan de andere standen. SSB stond natuurlijk klaar om hen daar bij te helpen !

SUZUKI

Concept: Freestyle Shows

Auto gigant Suzuki wou tijdens het autosalon de volledige aandacht naar zich toetrekken, dit door middel van onze spectaculaire Freestyle Shows

DECATHLON

Concept: Panna & Freestyle shows

Decathlon is al enkele jaren trouwe klant bij Streetsoccer Belgium. Zowat elke winkel in Belgie heeft als bezoek gekregen van het SSB team !

ING

Concept: Roadshow/Brand activation

ING ging samen met SSB de Braziliaanse toer op in aanloop naar het WK Voetbal 2014. Samen gingen we in 10 stations animatie voorzien !

Coca Cola Benelux

Concept: Demo games

Coca Cola wou in een Luxemburgs shopping Pal center de volledige aandacht trekken, en of dat lukte kan je zien in volgende video !